Aankondigingenbanner sluiten

Over Qlik Sense Business

Qlik Sense Business is een SaaS-oplossing die de kracht van het derde-generatie-analyseplatform van Qlik beschikbaar stelt aan groepen, teams en organisaties die snel gebruik willen kunnen maken van analyses en op gegevens gebaseerde beslissingen willen kunnen nemen. Ze kunnen eenvoudig samen toepassingen ontwikkelen, inzichten delen en groepen gebruikers toegang geven om inhoud te maken, bewerken of ermee te werken.

Aan de slag met Qlik Sense Business

De beheerder stelt een identiteitsprovider in, nodigt gebruikers uit en beheert de tenant. Ga naar Qlik.com om u aan te melden voor een proefabonnement op Qlik Sense Business.

Beheerders kunnen zich online aanmelden voor Qlik Sense Business. Tijdens de registratie creëert de beheerder een gebruikersnaam, wachtwoord en een unieke tenant-URL, waarna hij of zij een thuisregio kiest voor de opslag van apps en gegevens. Na afronding van het registratieproces kan de beheerder gebruikers voor de tenant uitnodigen.

Wat u kunt doen in Qlik Sense Business

Meld u aan op Qlik Sense om uw gegevens te bekijken, nieuwe inzichten te verkrijgen en op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen en op die manier uw organisatie te veranderen.