Aankondigingenbanner sluiten

Info over Qlik Sense Enterprise SaaS

Qlik Sense Enterprise SaaS is een volledige SaaS-implementatieoptie voor Qlik Sense Enterprise. De cloudinfrastructuur wordt gehost en beheerd door Qlik. Qlik Sense Enterprise SaaS kan zelfstandig of in het kader van een multi-cloudimplementatie worden geïmplementeerd.

Aan de slag met Qlik Sense Enterprise SaaS

De beheerder stelt een identiteitsprovider in voor gebruikers en beheert de tenant. Gebruikers melden zich aan met de id en het wachtwoord van hun beheerder.

Wat u kunt doen in Qlik Sense Enterprise SaaS

Meld u aan op Qlik Sense om uw gegevens te bekijken, nieuwe inzichten te verkrijgen en op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen en op die manier uw organisatie te veranderen.