Behörigheter

I det här avsnittet visas vilka behörigheter som krävs för att Data Movement gateway ska kunna samla in ändringar med SAP HANA-kopplingen (databas).

• Ge behörighet för SELECT och TRIGGER på SAP-schemat som innehåller de valda källtabellerna till den användare som anges i anslutningsinställningarna.
  • Om tabellen attrep_cdc_changes_cts skapas i ett schema som ägs av den användare som anges i anslutningsinställningarna (standard) krävs inga ytterligare behörigheter.
  • Om tabellen attrep_cdc_changes_cts skapas i ett schema som inte ägs av den användare som anges i anslutningsinställningarna ska du ge behörighet för SELECT, INSERT, UPDATE och DELETE på tabellen attrep_cdc_changes_cts till den angivna användaren.