Machtigingen

In deze rubriek wordt vermeld welke machtigingen vereist zijn voor Data Movement gateway om wijzigingen met de SAP HANA (database)-connector te kunnen vastleggen.

• Verleen SELECT en TRIGGER op het SAP-schema dat de geselecteerde brontabellen bevat, aan de gebruiker die is opgegeven in de connectorinstellingen.
  • Als de tabel attrep_cdc_changes_cts is aangemaakt in een schema dat eigendom is van de gebruiker die is opgegeven in de connectorinstellingen (de standaardinstelling), zijn geen verdere machtigingen vereist.
  • Als de tabel attrep_cdc_changes_cts is aangemaakt in een schema dat niet het eigendom is van de in de connectorinstellingen opgegeven gebruiker, verleent u SELECT, INSERT, UPDATE en DELETE op de tabel attrep_cdc_changes_cts aan de opgegeven gebruiker.