Tangentbordsnavigering och snabbkommandon i Qlik Cloud

Qlik Cloud stöder tangentbordets tillgänglighet. Du kan använda ett tangentbord för att navigera i hubben, appens översikt, verktygsfältet, ark, data och visualiseringar.

Information om tangentbordsnavigering i appar finns i Tangentbordsnavigering och snabbkommandon i appar.

Kortkommandon i hubben
Tangentbordsnavigering Beskrivning
Tabb

Flyttar fokus framåt. På en aktiv meny flyttar Tabb markeringen mellan alternativen på menyn.

Skift+Tabb Flyttar fokus bakåt.
Upp- + nedpilar Växlar genom en vertikal lista i fokus, som tabellvy.
Retur eller mellanslag Väljer eller anger elementet i fokus. I fliknavigeringsmenyn öppnar du listrutan genom att trycka på Retur eller Mellanslag en gång till.
Esc Stänger en dialog eller kontextmeny.