Nieuwe grafiek

U kunt een nieuwe grafiek maken door op de werkbalk op de knop Nieuwe grafiek te klikken, door met de rechtermuisknop op een leeg werkbladgebied te klikken en Nieuw object, Grafiek te selecteren in het menu Object of door in het menu Nieuw object, Grafiek in het menu Opmaak te klikken. Hiermee wordt een venster met eigenschappenpagina's geopend.

Op de eerste pagina die verschijnt, stelt u de naam, het type en de titel (optioneel) van het diagram in. Klik op de knop Volgende om naar de volgende pagina te gaan. Zodra voldoende gegevens zijn ingevoerd, wordt de knop Volgende en/of Voltooien geactiveerd en kan de gebruiker doorgaan naar de volgende pagina in de reeks of de reeks voltooien.

Zodra de grafiek op het werkblad wordt weergegeven, kan deze worden gewijzigd door er met de rechtermuisknop op te klikken en Eigenschappen te selecteren, of door de grafiek te activeren (door op het titelbalkgebied te klikken) en Eigenschappen te selecteren in het menu Object.