RangeKurtosis - script- en grafiekfunctie

RangeKurtosis() retourneert de waarde die correspondeert met de piekvorm van een reeks getallen.

Syntaxis:

RangeKurtosis(first_expr[, Expression])

Retourgegevenstypen: numeriek

Argumenten:

Het argument van deze functie kan interrecordfuncties bevatten die op hun beurt een bereik van waarden opleveren.

• first_expr: De uitdrukking die of het veld dat de gegevens bevat die moeten worden gemeten.
  • Expression: Optionele uitdrukkingen of velden die het gegevensbereik bevatten dat moet worden gemeten.

Beperkingen:

Als er geen numerieke waarde wordt gevonden, wordt NULL geretourneerd.

Voorbeelden:

Voorbeelden en resultaten
Voorbeeld Resultaat
RangeKurtosis (1,2,4,7) Retourneert -0.28571428571429