QlikView

QlikView is onze klassieke oplossing voor begeleide analyse. Met QlikView kunt u snel interactieve toepassingen en dashboards voor begeleide analyses ontwikkelen.

Deze website bevat hulp voor het opstellen van QlikView-documenten en het analyseren van gegevens. U kunt ook leren hoe u QlikView kunt implementeren en beheren.

Aan de slag gaan met QlikView

Download een gratis versie van de software, alsmede zelfstudiemateriaal en demo's die u laten zien hoe u QlikView-documenten kunt opstellen.

QlikView gebruiken

Ontdek hoe u QlikView-documenten kunt maken en opstellen en hoe u deze kunt voorbereiden zodat andere deze kunnen gebruiken.

QlikView implementeren (alleen in het Engels)

Uw QlikView Server-installatie implementeren, bijwerken of een back-up ervan maken. Een implementatie herstellen of naar een andere machine migreren.

QlikView beheren (alleen in het Engels)

Uw installatie configureren, onderhouden en beheren. Bronnen met de QlikView Management Console (QMC) beheren.