Stap-voor-stap – een app publiceren naar cloudimplementaties

In dit voorbeeld ziet u de stappen voor het publiceren van een app naar cloudimplementaties. In dit voorbeeld maakt uw organisatie gebruik van twee cloudimplementaties. Uw beheerder heeft eigenschappen ingesteld voor zowel de tags als de cloudhubs. U moet uw apps publiceren met tags om deze naar de cloudimplementaties te distribueren.

Vereisten

Taken

• Publiceer Beginner's tutorial met de tag Region1 en Region2 naar twee cloudimplementaties.

Beginner's tutorial met de tags Region1 en Region2 publiceren

Doe het volgende:

1. Klik in uw hub met de rechtmuisknop op Beginner's tutorial en selecteer Publiceren.
  2. Selecteer een stream in de vervolgkeuzelijst Streamnaam.
  3. Klik op Beheren.
  4. Selecteer Implementaties in de vervolgkeuzelijst en selecteer de waarde Region1.
  5. Herhaal de vorige stap om Region2 toe te voegen.
  6. Klik op Toepassen.
  7. Klik op Publiceren.

De app is gepubliceerd naar de stream en is ook gedistribueerd naar de twee cloudimplementaties. De apps zullen verschijnen in de sectie Apps van de Beheerconsole, onder het tabblad Gefaseerd. De tenant- of analysebeheerder moet de app aan een beheerde ruimte toewijzen om de app beschikbaar te maken voor hub-gebruikers.

Visit the discussion forum at community.qlik.com