Aanbevolen procedures en beperkingen voor het publiceren van apps met tags in de cloudhub

Voor het publiceren van apps met tags gelden de volgende aanbevolen procedures en beperkingen:

• U kunt On-demand-apps niet van de hub van Qlik Sense met clientbeheer naar de cloudhub publiceren.
  • Uitbreidingen worden weliswaar ondersteund voor apps die in een cloudhub zijn gepubliceerd, maar ze moeten wel eerst aan de tenant worden toegevoegd. Als de uitbreiding niet beschikbaar is op de tenant, ontvangt de app-gebruiker een bericht dat aangeeft dat de visualisatie niet werd gevonden bij het gebruik van de app.

• Rapportage in tabelvorm is niet beschikbaar voor apps die zijn gepubliceerd of gedistribueerd vanuit Client-Managed Qlik Sense (inclusief multi-cloud implementaties) naar Qlik Cloud. Om rapportage in tabelvorm met deze apps te gebruiken, migreert u de app naar Qlik Cloud met behulp van de migratiehulpmiddelen (zie De Qlik Cloud-migratiehulpmiddelen instellen) of exporteert u de app handmatig en uploadt u deze opnieuw in Qlik Cloud.

Ga voor meer informatie naar Rapportage in tabelvorm met geëxporteerde of gemigreerde apps.

Visit the discussion forum at community.qlik.com