Toetsenbordnavigatie en sneltoetsen in Qlik Cloud

Qlik Cloud ondersteunt toegankelijkheidsfuncties voor het toetsenbord. U kunt een toetsenbord gebruiken om te navigeren in de hub, het app-overzicht, de werkbalk, werkbladen, gegevens en visualisaties.

Voor informatie over toetsenbordnavigatie in apps gaat u naar Toetsenbordnavigatie en sneltoetsen in apps.

Toetsenbordbesturingen in de hub
Toetsenbordnavigatie Beschrijving
Tab

Hiermee verplaatst u de focus naar voren. In een actief menu wisselt u met Tab tussen de menuopties.

Shift+Tab Hiermee verplaatst u de focus naar achteren.
Pijl-omhoog en pijl-omlaag Hiermee schuift u door een verticale lijst in focus, zoals een lijstweergave.
Enter of spatiebalk Hiermee selecteert of opent u het item in focus. Druk in het tabblad navigatiemenu een tweede keer op Enter of de spatiebalk om het vervolgkeuzemenu te openen.
Esc Hiermee sluit u een dialoogvenster of contextmenu.