Ta bort en variabel

Du kan ta bort variabler från en opublicerad app genom att ta bort dem från variabeldialogen.

1. När du redigerar ett ark klickar du på Variabler i redigeringsfältet på arket, så öppnas variabeldialogen.

Variabeldialogen öppnas.

2. Välj variablerna som du vill radera och klicka på Radera. Du kan välja upp till 20 variabler.

Du kan även klicka på i raden för variabeln som du vill radera och välja Radera.

Anteckning om information Om du tar bort en variabel från skriptet och laddar data igen stannar variabeln kvar i appen. Om du vill ta bort variabeln helt från appen måste du även ta bort variabeln från variabeldialogen.
    Anteckning om informationDet går inte att ångra borttagning av en variabel.
  3. Klicka på Ta bort.