Samarbeta

Med Qlik Sense kan du arbeta med appar tillsammans med andra och dela dina dataupptäckter.

Data Storytelling

Funktionen Data Storytelling i Qlik Sense är ett sätt att omvandla upptäckter till en intressant och övertygande berättelse som består av ögonblicksbilder av data som kan användas för att utbilda, skapa innovationer och fungera som grund vid beslutsfattande.

Publicera

Med Qlik Sense kan du skapa innehåll på egen hand. Det innebär att du kan experimentera fritt och arbeta med dina idéer. Det innebär att du kan experimentera fritt och arbeta med dina idéer. Om idéerna visar sig användbara kan du publicera innehållet så att hela Qlik Sense-gemenskapen kan dra nytta av dem.

Hämta och skriva ut

Dela med dig av insikterna du får när du utforskar dina appar genom att använda funktionerna för hämtning och utskrift. Dela med dig av de insikter som du får när du utforskar dina appar genom att använda funktionerna för export och utskrift. Ark och visualiseringar kan skrivas ut i flera format och delas med personer utanför gränserna i en Qlik Sense-miljö.