Introduktionskurser för Qlik Sense

Här kan du hämta alla tillgängliga självstudiekurser.

Anteckning om information

Kontrollera att du har åtkomst till Qlik Sense Enterprise eller Qlik Sense Desktop.

Produktöversikt

Introduktionskurs – Börja med grunderna

Den här introduktionskursen visar dig en Qlik Sense-app, med fokus på hur Qlik Sense fungerar och hur du interagerar med en app.

Ladda och modellera data

Introduktionskurs

Skript för nybörjare

Kom igång med grunderna för skriptskrivning för att kunna ladda och manipulera data i Qlik Sense.

Introduktionskurs

Nästa steg inom skript

När du har lärt dig grunderna för skriptskrivning är det dags att gå vidare till mer avancerade skriptfunktioner i Qlik Sense.

Introduktionskurs

Anpassa hur Insight Advisor tolkar data

Lär dig anpassa hur Insight Advisor tolkar data i appen med hjälp av affärslogik.

Visualisera data

Introduktionskurs

Bygga en app

Lär dig att bygga en analysapp från grunden.

Introduktionskurs

Diagramuttryck

Lär dig göra dina visualiseringar bättre med diagramuttryck.

Introduktionskurs

Skapa ett set-uttryck

Lär dig att skapa grundläggande set-uttryck för set-analyser.