Ta bort ark från en apps offentliga ark

Du kan ta bort offentliga ark från din app, både de som ursprungligen funnits i appen och de som godkänts för att tas med i de offentliga arken.

När du tar bort ett offentligt ark flyttas det till avsnittet Publicerat av mig i appen om det var du som publicerade arket, eller avsnittet Forum om det publicerats av en annan användare. Om arket tillhörde en annan användare blir de åter ägare. Ett ark som tas bort från de offentliga arken ingår inte om appen kopieras eller exporteras.

• Högerklicka på ett grundark i din app och välj Godkänn inte.

Arket flyttas till avsnittet Publicerat av mig eller avsnittet Forum.

Anteckning om tipsDu kan även ta bort ett ark i arkvyn genom att klicka på list och välja Godkänn inte, eller genom att högerklicka på ett ark i arknavigeraren.