Lägga till ark till de offentliga arken i en app

Du kan godkänna publicerade ark, både publicerade ark som ägs av dig och gemensamma ark, för att lägga till dem i de offentliga arken i appen.

Ark som läggs till bland de offentliga arken inkluderas, till skillnad från publicerade ark, när en app kopieras eller exporteras. Genom att lägga till ark till dina offentliga ark kan du utveckla de offentliga arken i appen tillsammans med andra.

• Höger-klicka på ett gruppark eller ett av dina publicerade ark i din app och välj Godkänn.

Arket ingår nu i appens offentliga ark.

Anteckning om tipsDu kan även lägga till ett ark i arkvyn genom att klicka på  och välja Godkänn, eller genom att högerklicka på ett ark i arknavigeraren.