Ta bort berättelser från de offentliga berättelserna i en app

Du kan ta bort offentliga berättelser från din app, både de som ursprungligen funnits i appen och de som godkänts för att tas med i de offentliga berättelserna.

När du tar bort en offentlig berättelse flyttas den till avsnittet Publicerat av mig i appen om det var du som publicerade berättelsen, eller avsnittet Forum om den publicerats av en annan användare. Om berättelsen tillhörde en annan användare blir de åter ägare. En berättelse som tas bort från de offentliga berättelserna ingår inte om appen kopieras eller exporteras.

• Högerklicka på en offentlig berättelse i din app och välj Ange som ej godkänt.

Berättelsen flyttas till avsnittet Publicerat av mig eller avsnittet Forum.

Anteckning om tipsDu kan även ta bort en berättelse i berättelsevyn genom att klicka på list och välja Godkänn inte, eller genom att högerklicka på ett ark i berättelsenavigeraren.