QvdNoOfFields - skriptfunktion

Denna skriptfunktion returnerar antalet fält i en QVD-fil.

Syntax:

QvdNoOfFields(filename)

Argument:

• filename: Namnet på en QVD-fil (inklusive sökväg om så krävs).
    • absolut

Exempel: c:\data\

• relativt till QlikView-dokumentsökvägen.

Exempel: data\

• URL-adress (HTTP eller FTP), som pekar till en plats på internet eller ett intranät.

Exempel: http://www.qlik.com

Exempel:

QvdNoOfFields ('MyFile.qvd')

QvdNoOfFields ('C:\MyDir\MyFile.qvd')

Var den här sidan till hjälp för dig?

Om du hittar några fel på denna sida eller i innehållet – ett stavfel, ett steg som saknas eller ett tekniskt fel – berätta för oss så att vi kan blir bättre!

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com