timezone - skript- och diagramfunktion

Den här funktionen returnerar namnet på den aktuella tidszonen, som den definierats i Windows, och tar inte hänsyn till sommartidsjusteringen.

Syntax:

TimeZone( )

Typ av returdata: sträng

Var den här sidan till hjälp för dig?

Om du hittar några fel på denna sida eller i innehållet – ett stavfel, ett steg som saknas eller ett tekniskt fel – berätta för oss så att vi kan blir bättre!

Gå med i programmet Analytics Modernization

Remove banner from view

Modernisera utan att kompromissa med dina värdefulla QlikView-appar med programmet för analysmodernisering. Klicka här för mer information eller ta kontakt: ampquestions@qlik.com