Visa data för visualiseringar

Du kan ändra mellan en visualisering och en vy av de data den representerar.

När du arbetar med en visualisering i analysläge kan du behöva ta en titt på uppgifterna bakom urvalet. För de flesta visualiseringar finns det en tabell med uppgifterna via kontextmenyn.

Visualiseringar där datavisning är tillgänglig

I följande visualiseringar kan du ändra mellan visualiseringen och en vy av dess uppgifter i tabellformat:

• Stapeldiagram
  • Låddiagram (med en eller fler dimensioner)
  • Kombinationsdiagram
  • Fördelningsdiagram
  • Histogram
  • Linjediagram
  • Cirkeldiagram
  • Pivottabell
  • Spridningsdiagram
  • Trädkarta

Ändra mellan visualisering och datavy

1. Högerklicka på visualiseringen eller klicka på hovringsmenyn Mer.
  2. Välj Visa data. Om ett urval har gjorts visas bara data som ingår i urvalet.
  3. Högerklicka på datavyn och välj Visa diagram för att gå tillbaka till visualiseringen.

Anteckning om informationNär du övergår till redigeringsläge, eller om du navigerar till ett annat ark, ändras alla visualiseringar som ändrats på datavyn tillbaka till de ursprungliga visualiseringarna.