Meny för lång tryckning (enheter med pekskärm)

När du arbetar på en enhet/dator med pekskärm kan du trycka länge på en visualisering för att öppna en alternativmeny.

Du kan slå på och av pekstödet genom att klicka eller trycka på navigeringsknappen (Navigering) och använda växelknappen för Navigering.

Menyalternativ varierar beroende på:

• Om du redigerar eller analyserar (visar) diagram i en app.
  • Diagramtyp.
  • Behörigheterna som tilldelats dig av administratören.
Alternativmenyn öppnas när du trycker länge på en visualisering.

Snabbmeny för tryckgester.

• Mer Snabbmeny: Visa data, Dela eller Hämta som.
  • helskärmsikon Helskärm
  • Kontroller Utforskningsmeny
  • Ögonblicksbild Ögonblicksbild
  • Bildbibliotek Bildbibliotek
  • Länkat objekt Spara som ett originalobjekt eller bryta länken till ett originalobjekt (visas inte)