Lägger till exempelfrågor till Insight Advisor

Du kan lägga till exempelfrågor till Insight Advisor. Dessa hjälper till att ge dina appanvändare exempelfrågor som bidrar till att vägleda eller främja deras analys.

Med exempelfrågor kan du lägga till en kuraterad lista över frågor som finns tillgängliga i Sök i Insight Advisor och Insight Advisor Chat. Dessa frågor kan hjälpa dig att visa dina appanvändare vad som är möjligt i den här appen, och informera dem om hur de ska använda din app.

I Sök i Insight Advisor, är frågorna tillgängliga när användaren markerar sökrutan. Genom att välja en fråga ställer Insight Advisor den frågan. I Insight Advisor Chatkan användare klicka på Frågor om de vill se en lista med frågor från appar de har åtkomst till. När de väljer frågan i Insight Advisor Chat skrivs frågan i användarens chattruta.

Exempelfrågor i Sök i Insight Advisor

När du lägger till en exempelfråga väljer du ett språk och skriver frågan. Du kan lägga till poster för samma fråga på andra språk. Frågor du lägger till är bara tillgängliga på det språk du lade till dem på. När de har lagts till, är frågan tillgänglig på Insight Advisor. Nya exempelfrågor blir tillgängliga i Insight Advisor Chat när appen laddas om.

1. I en app klickar du på Förbered och väljer Vokabulär.
  2. Klicka på Exempelfrågor.
  3. Klicka på Lägg till fråga.
  4. Under Språk, väljer du språk för frågan.
  5. Under Fråga, skriver du frågan.
  6. Du kan även klicka på Lägg till språk för att lägga till frågan på ett annat språk.
  7. Klicka på Lägg till.