Eigenschappenvenster

Configureer eigenschappen voor een werkblad of visualisatie in het eigenschappenvenster.

Klik in de linkerhoek van een werkblad op Eigenschappen tonen om het eigenschappenvenster te openen. De bewerkingsmodus moet zijn ingeschakeld.

Klik op het werkblad om de eigenschappen van het werkblad te bekijken. Klik op een visualisatie om de eigenschappen van de visualisatie te bekijken.

Eigenschappenvenster met een geselecteerde visualisatie

Eigenschappenvenster met een geselecteerde visualisatie.

Voor werkbladen kunt u:

• De titel en beschrijving van het werkblad bewerken
  • Een miniatuur toevoegen voor een werkblad
  • Rasterspatiëring, grootte van het werkblad en lay-out wijzigen
  • Alternatieve states toepassen op het werkblad
  • Acties toevoegen die worden geactiveerd wanneer gebruikers naar het werkblad navigeren

Afhankelijk van de visualisatie die u bewerkt, beschikt u over verschillende opties. Gewoonlijk kunt u het volgende doen:

• Dimensies en metingen toevoegen en opgeven hoe ze worden weergegeven
  • De sorteervolgorde en sorteercriteria instellen
  • De manier wijzigen waarop de visualisatie wordt weergegeven
  • Aangepaste knopinfo configureren

Zie: Visualisaties maken en bewerken