Navigatie en interactie van gebruikersinterface

Wat u kunt doen en zien in Qlik Sense

Wat u in Qlik Sense kunt doen en zien, is afhankelijk van welke toegangsrechten uw Qlik Sense-systeembeheerder aan u heeft verleend. Dit betekent dat u sommige delen van de gebruikersinterface alleen kunt zien of bepaalde acties alleen kunt uitvoeren wanneer de app een specifieke status heeft of wanneer uw toegangsrechten deze toestaan.

Qlik Sense starten

U start Qlik Sense door een internetadres in uw browser in te voeren. Qlik Sense wordt geopend in de hub, waar u alle apps ziet waartoe u toegang hebt.

Navigeren in de gebruikersinterface

Zie de bespreking van de interface om de verschillende weergaven te leren kennen en hoe u van de ene weergave naar de andere kunt gaan.

Interactie met de gebruikersinterface

Leer hoe u in de verschillende weergaven met Qlik Sense werkt en leer specifieke interactiepatronen, afhankelijk van wat voor apparaat u gebruikt.

Problemen oplossen - Navigatie en interactie met Qlik Sense

Ga op zoek naar oplossingen voor problemen die u kunt tegenkomen bij het werken met Qlik Sense.