Avpublicera ett ark

Du kan omvandla ett ark som du har publicerat till att bli otillgängligt för andra genom att avpublicera det.

1. Från app-översikten klickar du på App objects för att visa arken.

2. Du hittar det publicerade arket under Publicerat av mig.
  3. Högerklicka på arket och välj Avpublicera.

Nu visas dialogen Avpublicera ett ark.

4. Klicka på Avpublicera.

Arket avpubliceras och flyttas från Publicerat av mig till Mina ark.

Arket är inte längre tillgängligt för andra appanvändare.

Anteckning om tipsDu kan även avpublicera ett ark i arkvyn genom att klicka på list och välja Avpublicera ark, eller genom att högerklicka på ett ark i arknavigeraren.