Publicera mellan Qlik Sense-plattformar

Det går inte att publicera appar direkt mellan vissa Qlik Sense-plattformar.

Du kan till exempel inte publicera en app från Qlik Sense Desktop till Qlik Sense Enterprise. Istället kan du hämta en kopia av appen från en plattform och sedan ladda upp den kopian till den andra plattformen. Sedan kan du publicera appen i den plattform som den har kopierats till.

Mer information om hur Qlik hanterar sekretess i sina produkter finns i Qlik produktsekretessmeddelande.

Anteckning om informationDu kan inte publicera appar i Qlik Sense Desktop.

Tänk på följande när du kopierar en app till en annan plattform:

• Du måste återskapa dataanslutningar på destinationsplattformen.
  • Viss funktionalitet kanske inte stöds på destinationsplattformen.
  • Du måste ha rätt behörighet för att kunna utföra vissa åtgärder. Exempelvis kan endast Qlik Sense Enterprise-administratören importera eller exportera appar från Qlik Management Console.

I Qlik Sense Enterprise kan appar importeras och exporteras i QMC.

I Qlik Sense SaaS kan appar importeras och exporteras i hubben. Om du vill exportera klickar du på Mer på en app. Om du vill importera klickar du på Lägg till nytt och sedan på Ladda upp app.

I Qlik Sense Desktop kan appar kopieras till eller från följande plats: C:\Användare\användarnamn\Dokument\Qlik\Sense\Appar