Kom igång med att använda Qlik Sense

Få en bra start genom att lära dig grunderna i Qlik Sense. Att förstå den associativa urvalsmodellen i Qlik Sense är första steget för att komma igång. Introduktionskurserna kan hjälpa dig att börja använda dataanalys i Qlik Sense.

Grunderna i Qlik Sense

Avsnitt

En snabb introduktion till Qlik Sense

Hur du använder Qlik Sense beror på vilka behov och vilken roll du har.

Video

Den associativa urvalsmodellen

Att göra urval är det viktigaste sättet att arbeta med Qlik Sense. Se hur det ser ut i den här videon.

Introduktionskurs

Introduktionskurs – Börja med grunderna

Lär dig hur Qlik Sense fungerar, hur du gör urval, och hur du tolkar resultaten.

Skapa en enkel app

Avsnitt

Skapa din första app

Börja med att titta på det här avsnittet om du vill bygga en enkel app med exempeldata.

Introduktionskurs

Introduktionskurs – Bygga en app

I den här lite längre introduktionskursen kan du läsa om följande ämnen:

• Ladda data
  • Appdesign
  • Skapa visualiseringar
  • Återanvända visualiseringar, dimensioner och mått
  • Data Storytelling
Video

Se hur man bygger en app

Den här videon är ett komplement till introduktionskursen Bygga en app.

RELATERAD INFORMATION: