Arbeta med Qlik Sense Mobile Client Managed-appen

Använd Qlik Sense Mobile Client Managed-appen för att få åtkomst till och använda Qlik Sense-apparna som administratören har gjort tillgängliga för dig på en Qlik Sense Enterprise-server. Om du hämtar appar till din enhet så kan du komma åt dem när som helst utan internetanslutning.

Den här dokumentationen gäller även Qlik Sense Mobile för BlackBerry-appen. Qlik Sense Mobile för BlackBerry är den Qlik Sense Mobile Client Managed-app som körs på iOS och är integrerad med BlackBerry Dynamics-plattformen.

Qlik Sense-apparna delas vanligen med dig i dina strömmar så att du kan hämta och använda dem offline. Appar som du hämtar och öppnar offline är tillgängliga för interaktion. Du kan göra urval i data men det går inte att utveckla apparna vidare eller spara dem.

Anteckning om informationQlik Sense Mobile Client Managed-appen kommer att använda Wi-Fi när det är tillgängligt. Om Wi-Fi inte är tillgängligt kommer appen försöka använda mobildata. Inaktivera mobildata på din -enhet om du inte vill att appen ska använda mobildata när du använder mobil-appen.

Qlik Sense Mobile Client Managed-appen kan även visa Qlik Sense-kombinationsprogram som administratören har gjort tillgängliga för dig på en Qlik Sense Enterprise-server. Qlik Sense-kombinationsprogram kan inte hämtas och öppnas offline. Du kan göra urval i data men du kan inte ändra kombinationsprogrammet.

Anteckning om informationQlik Sense-kombinationsprogram kan inte användas i Qlik Sense Mobile för BlackBerry-appen.

Bra metoder för att arbeta med Qlik Sense Mobile Client Managed-appen

Försäkra dig om att du har åtkomst till och kan använda Qlik Sense-appar när du är offline genom att följa de här enkla stegen.

• Hämta en app och testa den sedan offline för att säkerställa att appen fungerar som du förväntar dig innan du behöver använda den i en viktig situation när du inte kan ansluta till en server.
  • Aktivera flygplansläge på din -enhet, eller koppla från servern på annat sätt för att testa appen offline. Qlik Sense Mobile Client Managed-appen meddelar att du inte är ansluten till servern.
  • Logga in på Qlik Sense Enterprise för att återställa timern för offline-användning om du planerar att använda mobile-appen offline en längre tid. Mer information om offlinetidsperioden finns i Öppna Qlik Sense Mobile Client Managed-appen när du är offline.