Hämta appar i Qlik Sense Mobile Client Managed-appen

Hämta Qlik Sense-appar att använda offline i mobilappen.

Den här dokumentationen gäller även Qlik Sense Mobile för BlackBerry-appen. Qlik Sense Mobile för BlackBerry är den Qlik Sense Mobile Client Managed-app som körs på iOS och är integrerad med BlackBerry Dynamics-plattformen.

Hämta en Qlik Sense-app

Qlik Sense-appar som kan hämtas har ett hämta-märke Download from Cloud i Qlik Sense Mobile Client Managed-appen. Anslut till en Qlik Sense Enterprise-server om du vill hämta appar.

1. Tryck på MoreQlik Sense-appens ikon för att öppna appens informationsfönster.
  2. Tryck på hämta-knappen Download from Cloud i informationsfönstret. Appen hämtas. Appar som hämtas har markeringen Collaspe 2 på app-ikonen.

Tryck på avbryt-knappen Stop i mitten av hämtningsförloppscirkeln om du vill avbryta hämtningen.

Hämtar en reducerad version av Qlik Sense-appen

Krav

1. Ta bort offline-versionen om du har hämtat appen tidigare.
  2. Tryck på MoreQlik Sense-appens ikon för att öppna appens informationsfönster.
  3. Tryck på Filter Reducera.
  4. Välj ett bokmärke och tryck på Hämta. Appen och data associerad med bokmärket hämtas. Nu kan du öppna den reducerade appen när du är offline.
Anteckning om informationNär du hämtar den reducerade versionen av en Qlik Sense-app, visas alla bokmärken som skapats för appen i bokmärkesmenyn. De bokmärkena visar dock bara data associerad med det bokmärke som används för att reducera appen.

Reducera storleken på en Qlik Sense-app som ska hämtas

Använd bokmärken för att reducera storleken på data i en Qlik Sense-app innan du hämtar appen. När du hämtar appen kan du reducera den genom att välja bokmärket du skapat.

Om du till exempel har en app för filmanalys, välj data från 1950-talet och bokmärk sedan det urvalet. Välj det bokmärke som ska reducera appen när du hämtar appen. Endast data associerade med urvalet av data från 1950-talet blir tillgängligt i den hämtade appen.

Krav

• Qlik Sense Mobile Client Managed February 2018 eller senare
  • Qlik Sense Enterprise February 2018 eller senare
  1. Öppna online-versionen av Qlik Sense-appen vars storlek du vill reducera.
  2. Tryck på ett ark för att öppna det.
  3. Gör valen på det ark som du vill spara som bokmärke.
  4. Klicka på bokmärke-knappen Bookmark i verktygsfältet.
  5. Klicka på Skapa nytt bokmärke. Namnet på arket och en sammanfattning av urvalen används som titel på bokmärket.
  6. Bokmärket sparas automatiskt. Favorit .

Se Skapa bokmärken för val för mer information om att skapa bokmärken i Qlik Sense.

Uppdatera hämtade Qlik Sense-appar

Du kan uppdatera en hämtad version av en Qlik Sense-app med den version som finns på Qlik Sense Enterprise-servern. Data i din lokala app uppdateras också med data från servern. Anslut till en Qlik Sense Enterprise-server för att uppdatera en app.

1. Tryck på MoreQlik Sense-appen för att öppna appens informationsfönster.
  2. Tryck på Offline-fliken.
  3. Tryck på Dimension - Cyclic Uppdatera.

Ta bort hämtade Qlik Sense-appar

1.  Tryck på MoreQlik Sense-appen. Informationsfönstret öppnas.
  2. Tryck på Offline-fliken.
  3. Peka på Radera. Den hämtade versionen av appen har tagits bort.