GetSysAttr - skript- och diagramfunktion

Funktionen returnerar klientorganisationen och utrymmesdomänattributen för en vald app. Den kan användas på både dataladdningsskriptet och i ett diagramuttryck.

Om du använder den här funktionen i För klienthanterat Qlik Sense kommer den att returnera tomma datavärden. Alltså kan du använda funktionen för att ta fram laddningsskript i För klienthanterat Qlik Sense utan att fel inträffar i syfte att senare kunna ladda upp apparna till Qlik Cloud.

Den fullständiga dokumentationen för Qlik Cloud-funktionen finns i GetSysAttr - skript och diagramfunktion.