Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Qlik Sense Mobile Client Managed-appen ansluter till en Qlik Sense Enterprise-server.

När du är ansluten kan du visa Qlik Sense-appar och kombinationsprogram som din administratör gjort tillgängliga för dig. Du kan även hämta Qlik Sense-appar till din mobila enhet och använda dem när du inte är ansluten.

Anteckning om informationFör att kunna ansluta till en Qlik Sense Enterprise on Windows-driftsättning från Qlik Sense Mobile Client Managed måste användare tilldelas korrekt åtkomsttyp. Användare som har tilldelats användaråtkomst, eller en åtkomstlicens av typen Professional eller Analyzer kan ansluta. Användare med inloggningsåtkomst eller licenser av typen Analyzer Capacity kan inte ansluta. Anonym åtkomst tillåts inte.

Den här dokumentationen gäller även Qlik Sense Mobile för BlackBerry-appen. Qlik Sense Mobile för BlackBerry är den Qlik Sense Mobile Client Managed-app som körs på iOS och är integrerad med BlackBerry Dynamics-plattformen.

Anteckning om informationQlik Sense-kombinationsprogram kan inte användas i Qlik Sense Mobile för BlackBerry-appen.

Utforska Qlik Sense-exempelapparna som tillhandahålls på Qlik Sense-demoservern utan kostnad. För mer information om demoserven, se Qlik Sense-demoserver.

Installera Qlik Sense Mobile Client Managed-appen

Hämta Qlik Sense Mobile Client Managed-appen för din -enhet från Apple App Store eller Google Play Store.

Hämta från Apple App Store

Hämta från Google Play Store

Kontakta din Qlik Sense-systemadministrator för instruktioner om hur du kopplar en Qlik Sense Mobile Client Managed-app till en Qlik Sense Enterprise-server.

Information om systemkrav för Qlik Sense Mobile Client Managed-appen finns i Systemkrav för Qlik Sense (endast på engelska).

Qlik Sense Mobile Client Managed kan driftsättas och hanteras med en Enterprise Mobile Management (EMM)-miljö som stöds, se Installera Qlik Sense Mobile Client Managed (endast på engelska).

Terminologi

I en värld full av appar kan terminologin vara förvirrande. Observera följande:

• Qlik Sense Mobile Client Managed-appen avser Qlik Sense-programvara som har utvecklats för iOS och Android.
  • Qlik Sense-appen avser instrumentpanelen och datavisualiseringsprogram som du bygger i Qlik Sense.
  • Qlik Sense-kombinationsprogrammet avser en webbsida eller ett webbprogram som har integrerade objekt från Qlik Sense.