Systemkrav för QlikView Desktop

I det här avsnittet hittar du kraven som målsystemet måste uppfylla för att det ska gå att installera och köra QlikView.

Systemkrav för Desktop
Plattformar *
  • Microsoft Windows 8.1 x64
  • Microsoft Windows 10 x64
  • Microsoft Windows 11 x64
  • Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Windows Server 2012 R2
  • Microsoft Windows Server 2016
  • Microsoft Windows Server 2019
  • Microsoft Windows Server 2022
Processorer (CPU:er) Multi-core x64-kompatibla processorer
Minne

4 GB minimum.

Beroende på datavolymerna kan det krävas mer. QlikView är en teknisk lösning som bygger på inmemory-analys. Minneskraven för att köra QlikView-produkter är direkt relaterade till den datamängd som ska analyseras.

Diskutrymme Totalt 300 MB krävs för installationen
Säkerhet
  • Microsoft Active Directory (NTLM eller Kerberos)
  • Lokalt Windows-användarkonto (NTLM)
  • Tredjepartssäkerhet (kräver QlikView Server Enterprise Edition)

* Förutsatt att standardsupport från tillverkaren finns för plattformen.