Zoho Books

Zoho Books is online accounting software, part of the Zoho online software suite. You can use Zoho Books as a data source when landing or replicating data.

Uppdateringsmetoder som stöds

Mer information finns i Ändra behandling.

• Sammanställning av ändringsdata (CDC)

• Ladda och jämför

• Sammanställning av ändringsdata (CDC) med ändringstabeller

• Fullständig laddning

• Sammanställning av ändringsdata (CDC)

• Ladda igen

Preparing for authentication

To access your Zoho Books data, you need to authenticate the connection with your account credentials.

Anteckning om informationKontrollera att kontot du använder har läsåtkomst till de tabeller som du vill hämta.

Creating the connection

1. Klicka på Autentisera när du har fyllt i de nödvändiga anslutningsinställningarna.

Du kan ombes att logga in på källprogrammet.

Ett fönster visas med en autentiseringskod.

2. Kopiera koden till urklipp och återgå till anslutningsdialogen.

3. Klistra in koden i Slutför autentisering med koden som tillhandahålls av källan och klicka på Verifiera.

Anteckning om tipsDu kan behöva rulla nedåt för att se det här fältet.

När statusen är Verifierad har autentiseringen verifierats.

4. Ange ett namn på kopplingen i Kopplingsnamn.

5. Välj Öppna kopplingsmetadata för att definiera metadata för kopplingen när den har skapats.

Connection settings
Setting Description
Data gateway

Välj en Gateway för dataflytt som du vill använda när du replikerar data.

Client ID Client ID of your Zoho Books client.
Client Secret

Client secret of your Zoho Books client.

Base URL

Base URL.