Visualisaties kopiëren uit bestaande visualisaties

U kunt een visualisatie kopiëren:

• Binnen hetzelfde werkblad
  • Tussen werkbladen in dezelfde app
  • Tussen werkbladen die deel uitmaken van verschillende apps.
WaarschuwingEen gekopieerde visualisatie werkt pas goed in een andere app als ook dezelfde dimensies en metingen deel uitmaken van de doel-app.
  1. Klik bij het bewerken van een werkblad op het item dat u wilt kopiëren.

Het item wordt gemarkeerd.

2. Klik op de werkbalk met bewerkingsopties op Kopiëren.

3. Wilt u het item op een ander werkblad invoegen, dan gaat u met behulp van de werkblad-navigator naar dat werkblad.

4. Klik op Plakken om het item te plakken.

Het gekopieerde item wordt toegevoegd aan het werkblad.

Informatie

Afhankelijk van uw situatie, gebeuren er verschillende dingen als u de gekopieerde visualisatie op een werkblad plakt:

• Als een visualisatie is geselecteerd, wordt de geselecteerde visualisatie vervangen.
  • Als er geen visualisatie is geselecteerd, wordt de geplakte visualisatie in de grootste lege ruimte geplaatst.
  • Als er geen lege ruimte is, wordt de grootste visualisatie op het werkblad gesplitst om ruimte te maken voor de geplakte visualisatie.