Apps openen in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Open Qlik Sense-apps in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app als u online bent en verbonden bent met een server of als u offline bent en niet verbonden bent met een server.

Deze documentatie is ook van toepassing op de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app. Qlik Sense Mobile for BlackBerry is de Qlik Sense Mobile Client Managed-toepassing die op iOS wordt uitgevoerd en is geïntegreerd met het BlackBerry Dynamics-platform.

InformatieOm verbinding te maken met een Qlik Sense Enterprise on Windows-implementatie van Qlik Sense Mobile Client Managed, moeten gebruikers aan het juiste toegangstype zijn toegewezen. Gebruikers waaraan gebruikerstoegang of een Professional- of Analyzer-toegangslicentie is toegewezen, kunnen verbinding maken. Gebruikers met Analyzer Capacity-licenties of aanmeldingstoegang kunnen dit niet. Anonieme toegang is niet toegestaan.

Een Qlik Sense-app openen als u verbinding hebt met een server

Maak verbinding met een Qlik Sense Enterprise-server om een app online te openen.

• Tik op het Qlik Sense-app-pictogram. De onlineversie van de app wordt geopend. Als u de app hebt gedownload, kunt u deze zowel online als offline openen. Apps die u hebt gedownload, worden gemarkeerd met een downloaded-badge.

U kunt ook op More tikken op de Qlik Sense-app om het venster met app-details te openen en vervolgens op het tabblad Online tikken. Tik op Online openen om de app te openen.

Een Qlik Sense-app openen als u niet bent verbonden met een server

Open apps die u hebt gedownload zelfs als u niet met een Qlik Sense Enterprise-server bent verbonden. Apps die zijn gedownload, worden gemarkeerd met de downloaded-badge op het app-pictogram.

• Tik op het Qlik Sense-app-pictogram. De offlineversie van de app wordt geopend.

U kunt ook op More tikken op de Qlik Sense-app om het venster met app-details te openen en vervolgens op het tabblad Offline tikken. Tik op Offline openen om de app te openen.