Qlik Sense Mobile Client Managed-app

De Qlik Sense Mobile Client Managed-app maakt verbinding met een Qlik Sense Enterprise-server.

Als u verbonden bent, kunt u Qlik Sense-apps en -mashups weergeven die uw beheerder beschikbaar heeft gesteld aan u. U kunt ook Qlik Sense-apps op uw mobiele apparaat downloaden, zodat u ze kunt gebruiken als u niet verbonden bent.

InformatieOm verbinding te maken met een Qlik Sense Enterprise on Windows-implementatie van Qlik Sense Mobile Client Managed, moeten gebruikers aan het juiste toegangstype zijn toegewezen. Gebruikers waaraan gebruikerstoegang of een Professional- of Analyzer-toegangslicentie is toegewezen, kunnen verbinding maken. Gebruikers met Analyzer Capacity-licenties of aanmeldingstoegang kunnen dit niet. Anonieme toegang is niet toegestaan.

Deze documentatie is ook van toepassing op de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app. Qlik Sense Mobile for BlackBerry is de Qlik Sense Mobile Client Managed-toepassing die op iOS wordt uitgevoerd en is geïntegreerd met het BlackBerry Dynamics-platform.

InformatieHet gebruik van Qlik Sense mashups wordt niet ondersteund in de Qlik Sense Mobile for BlackBerry-app.

Bekijk de Qlik Sense-voorbeeldapps die gratis beschikbaar zijn op de Qlik Sense-demoserver. Zie Qlik Sense-demoserver voor meer informatie over de demoserver.

De Qlik Sense Mobile Client Managed-app installeren

Download de Qlik Sense Mobile Client Managed-app voor uw apparaat downloaden uit de Apple App Store of Google Play Store.

Downloaden in Apple App Store

Downloaden in Google Play Store

Neem contact op met de Qlik Sense-systeembeheerder voor instructies om uw Qlik Sense Mobile Client Managed-app te verbinden met uw Qlik Sense Enterprise-server.

Ga voor informatie over systeemvereisten voor de Qlik Sense Mobile Client Managed-app naar Systeemvereisten voor Qlik Sense (alleen in het Engels)..

Qlik Sense Mobile Client Managed kan worden geïmplementeerd en beheerd met behulp van een ondersteunde Enterprise Mobile Management-omgeving (EMM), zie Qlik Sense Mobile Client Managed installeren (alleen in het Engels).

Terminologie

App-termen kunnen verwarrend zijn. Houd rekening met het volgende:

• De Qlik Sense Mobile Client Managed-app verwijst naar de Qlik Sense-software die is ontwikkeld voor iOS en Android.
  • Qlik Sense-app verwijst naar de dashboard- en gegevensvisualisatietoepassingen die u hebt gebouwd in Qlik Sense.
  • Qlik Sense-mashup verwijst naar een webpagina of webtoepassing met vanuit Qlik Sense geïntegreerde objecten.