Qlik Sense in één oogopslag

Met de Qlik Sense-productfamilie kunt u uw gegevens vrijelijk verkennen en uw pad naar eigen inzicht volgen. U kunt Qlik Sense en de Qlik associative engine in uw zaken, in de cloud, op uw apparaat of ingebed in uw eigen app gebruiken.

Qlik Sense – Productrondleiding

Qlik Sense Enterprise

Qlik Sense Enterprise is de volledige versie van Qlik Sense, met ondersteuning van een volledig spectrum van analyse use cases op een multi-cloudplatform. Dit zijn onder andere selfservice gegevensvisualisaties waarmee gebruikers zelf gegevens kunnen verkennen, begeleide analyses om gebruikers standaardbedrijfsprocessen of workflows te laten gebruiken, ingesloten analyses voor betere websites en toepassingen en aangepaste analysetoepassingen voor de ondersteuning van specifieke bedrijfsprocessen of gebruiksscenario's.

Qlik Sense Enterprise kan worden ingezet op combinaties van on-premises en cloudsites binnen een volledig beheerde, selfservice georiënteerde omgeving die schaalbaarheid en vertrouwen biedt voor uw organisatie.

Qlik Sense Enterprise bevat een beperkte multi-cloudarchitectuur, zodat u deze volledig on-premises, in een privécloud en/of in de gehoste cloud van Qlik kunt implementeren.

• Met behulp van Qlik Sense Enterprise on Windows kunt u on-premises en in de cloud blijven implementeren.
  • Voor een SaaS-oplossing (Software as a Service) kunt u Qlik Sense Enterprise SaaS gebruiken en volledig implementeren in de cloud van Qlik.

U kunt Qlik Sense-apps naar cloudomgevingen distribueren door Qlik Sense Enterprise multi-cloudmogelijkheden te gebruiken.

U kunt zodanig apps maken in Qlik Sense Enterprise on Windows en beleid opstellen dat deze naar uw cloudgebruikers worden gedistribueerd. In de cloudomgeving kunnen gebruikers de apps gebruiken en verzamelingen gebruiken en maken.

Voorbeelden van Qlik Sense Enterprise-implementatie (alleen in het Engels)

Qlik Sense Business

Qlik Sense Business is een SaaS-gebaseerde oplossing die de kracht van Qliks derde-generatie analyseplatform koppelt aan groepen, teams en bedrijven die snel analyses in werking willen stellen en beslissingen willen maken op basis van gegevens. Ze kunnen eenvoudig samen toepassingen ontwikkelen, inzichten delen en groepen gebruikers toegang geven om inhoud te maken, bewerken of ermee te werken.

Qlik Sense Business

Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Desktop is een Windows-toepassing die gebruikers de mogelijkheid geeft om Qlik Sense te gebruiken en gepersonaliseerde, interactieve gegevensvisualisaties, rapporten en dashboards te maken op basis van meerdere gegevensbronnen via simpelweg slepen-en-neerzetten. Voor het gebruik ervan zijn Qlik Sense Enterprise-serverreferenties of een Qlik-account vereist.

Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Mobile Client Managed-app

De Qlik Sense Mobile Client Managed-app is een toepassing die kan worden geïnstalleerd op een iOS-apparaat. Indien verbonden met een Qlik Sense Enterprise-server kunnen personen Qlik Sense-apps downloaden en deze apps vervolgens offline weergeven.

Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Qlik Analytics Platform

Het Qlik Analytics Platform (QAP) is een product dat ontwikkelaars van zakelijke IT- en ISV-toepassingen de mogelijkheid biedt om aangepaste analyse-apps te ontwikkelen, inhoud van Qlik Sense in te voegen in operationele apps en portals en nieuwe soorten visualisaties te maken of uit breiden door middel van open-API's binnen andere omgevingen.

QAP bevat de Qlik associative engine, een reeks API's en SDK's die zijn gemaakt op basis van publieke en standaard webtechnologieën, Qlik Dev Hub, een workbench voor ontwikkelaars, en de Qlik Management Console voor het configureren en beheren van een Qlik Sense-site.