Välja bort Qlik Sense Mobile Client Managed Analytics

Qlik Sense Mobile Client Managed samlar in användningsinformation för att förbättra Qlik Sense Mobile Client Managed. Välj bort Qlik Sense Mobile Client Managed Analytics om du inte vill att användningsinformation samlas in. För mer information om Qliks sekretesspolicy för insamlade data, se Qlik Sense Mobile Client Managed Allmänna villkor.

1. Tryck på din profilikon i mobilappen. Sidan Konto och inställningaröppnas.
  2. Tryck på Diagnostik.
  3. Inaktivera Analytics