Välja bort Qlik Sense Client-Managed mobil Analytics

Qlik Sense Client-Managed mobil samlar in användningsinformation för att förbättra Qlik Sense Client-Managed mobil. Välj bort Qlik Sense Client-Managed mobil Analytics om du inte vill att användningsinformation samlas in. För mer information om Qliks sekretesspolicy för insamlade data, se Qlik Sense Client-Managed mobil Allmänna villkor.

1. Tryck på din profilikon i mobilappen. Sidan Konto och inställningaröppnas.
  2. Tryck på Diagnostik.
  3. Inaktivera Analytics