Redigera en originalvisualisering

När du uppdaterar en visualisering bland originalelementen avspeglas ändringarna i alla instanser av originalvisualiseringen.

Gör följande:

1. Klicka på Edit Redigera ark i verktygsfältet i arkvyn.

Resurspanelen öppnas på vänster sida.

2. Klicka på Linked Object för att visa originalobjekten.
  3. Klicka på den visualisering som du vill redigera.

Förhandsgranskningen öppnas.

4. Klicka på Edit längst ned i förhandsgranskningen.

5. Om visualiseringen används på ett ark visas en dialog där du informeras om att eventuella ändringar i originalvisualiseringen kommer att tillämpas på alla instanser på arken.

6. Klicka på OK.

Visualiseringen öppnas för redigering.

7. Anteckning om tipsDu kan även högerklicka på originalobjektet och sedan klicka på Redigera.

8. Gör dina ändringar och klicka på Klart uppe till höger i visualiseringen för att avsluta redigeringen.

Visualisering är nu uppdaterad i alla förekomster.

Anteckning om tipsDu kan även redigera en originalvisualisering genom att välja en länkad visualisering på ett ark och klicka på Redigera i egenskapspanelen. Du måste vara i redigeringsläget för arket.