Egenskapspanelen

Konfigurera egenskaper för ett ark eller en visualisering i egenskapspanelen.

Klicka på Visa egenskaper i det nedre vänstra hörnet av ett ark så öppnas egenskapspanelen. Du måste vara i redigeringsläge.

Visa ett arks egenskaper genom att klicka på det. Om du vill visa egenskaperna för en visualisering klickar du på visualiseringen.

Egenskapspanelen med en vald visualisering

Egenskapspanelen med vald visualisering

För ark kan du göra följande:

• Redigera arkets rubrik och beskrivning
  • Lägga till en miniatyr för ett ark
  • Ändra rutnätsmellanrummet samt arkets storlek och layout
  • Använda parallella tillstånd på arket
  • Lägga till åtgärder som aktiveras när användare navigerar till arket

Vilka alternativ som är tillgängliga beror på vilken visualisering du redigerar. Detta kan du normalt göra:

• Lägga till dimensioner och mått och ange hur de visas
  • Ange sorteringsordning och sorteringskriterier
  • Ändra hur visualiseringen visas
  • Konfigurera anpassade beskrivningar

Se: Skapa och redigera visualiseringar