SecondaryDimensionality - diagramfunktion

SecondaryDimensionality() returnerar antalet dimensionspivottabellrader som har icke-aggregerat innehåll, d.v.s. inte innehåller delsummor eller dolda aggregeringar. Denna funktion motsvarar funktionen dimensionality() för horisontella pivottabelldimensioner.

Syntax:

SecondaryDimensionality( )

Returnerad datatyp: heltal

Begränsningar:

• Såvida funktionen SecondaryDimensionality inte används i pivottabeller returnerar den alltid 0.

• Sortering på y-värden i diagram, eller sortering efter uttryckskolumner i tabeller, är inte tillåtet när denna diagramfunktion används i något av diagrammets uttryck. Dessa sorteringsalternativ är därför automatiskt inaktiverade. När du använder den här diagramfunktion i en visualisering eller tabell kommer sorteringen av visualiseringen att återgå till den sorterade inmatningen av den här funktionen.