Een app openen in Qlik Sense Desktop

Met Qlik Sense Desktop kunt u apps openen vanuit de hub of vanaf een bestandslocatie.

Een app openen vanuit de hub

U opent een app vanuit de hub door erop te klikken.

Een app openen van buiten de hub

Met Qlik Sense Desktop kunt u een app openen die zich niet in de hub bevindt. U kunt dit op twee manieren doen:

• Naar de locatie navigeren waar u de app bewaart en de app naar de hub slepen.
  • U kunt ook de app kopiëren met Ctrl+C en deze vervolgens in de hub openen met Ctrl+O.
TipAls u wilt dat de app deel uitmaakt van uw hub-inhoud, kunt u het app-bestand (met extensie .qvf) verplaatsen naar de app-map, doorgaans <user>\Documents\Qlik\Sense\Apps.