Problemen oplossen - -appQlik Sense Mobile Client Managed

In deze sectie worden problemen beschreven die kunnen optreden bij het gebruik van de Qlik Sense Mobile Client Managed-app.

Qlik Sense downloaden mislukt

Als ik een app probeer te downloaden in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app, krijg ik een foutmelding dat het downloaden is mislukt.

Mogelijke oorzaak 1

De app bevat sectietoegang en OMIT wordt gebruikt op sleutelvelden, wat niet wordt ondersteund in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app.

Voorgestelde actie

Wijzig de sectietoegang van de app om te voorkomen dat OMIT wordt gebruikt voor sleutelvelden. Dit vereist dat u toegang hebt voor het bewerken en opnieuw laden van het script van de app.

Ga voor meer informatie naar Gegevensbeveiliging beheren met Section Access.

Mogelijke oorzaak 2

De app is te groot voor uw iOS-apparaat. U ontvangt een bericht met de melding dat er onvoldoende opslagruimte op uw apparaat aanwezig is.

Voorgestelde actie 1

Verwijder andere apps en media van uw iOS-apparaat.

Voorgestelde actie 2

Vraag de ontwikkelaar van de Qlik Sense-app om de app kleiner te maken.

Voorgestelde actie 3

Verklein de Qlik Sense-app voordat u deze naar uw iOS-apparaat downloadt.

Ga voor meer informatie naar Apps downloaden in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app.

Mogelijke oorzaak 3

Wanneer de server een download aanvraagt en de app niet binnen 90 seconden kan worden gedownload, wordt de download afgebroken.

Voorgestelde actie 1

Start de download opnieuw.

Voorgestelde actie 2

Vraag de ontwikkelaar van de Qlik Sense-app de app minder complex te maken. Download de app opnieuw.

Mogelijke oorzaak 4

Als de verbinding met de server gedurende 15 seconden is verbroken, mislukt de download.

Voorgestelde actie

Start de download opnieuw.

Verkleinde Qlik Sense-app kan niet worden gedownload

Als ik op Verkleinen tik om een verkleinde Qlik Sense-app te downloaden, krijg ik de volgende foutmelding: Laden favorieten mislukt.

Mogelijke oorzaak

U gebruikt Qlik Sense Enterprise November 2017 of lager. Appverkleining wordt alleen ondersteund op Qlik Sense Enterprise February 2018 of hoger. U ziet de knop Verkleinen omdat Qlik Sense Mobile Client Managed February 2018 of hoger op uw iOS-apparaat is geïnstalleerd.

Voorgestelde actie

Upgrade uw Qlik Sense Enterprise-installatie naar February 2018 of hoger.

Onvoldoende geheugen om de Qlik Sense Mobile Client Managed-app uit te voeren

Als ik werk met een Qlik Sense-app in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app, wordt een foutmelding weergegeven dat mijn apparaat onvoldoende geheugen beschikbaar heeft. De Qlik Sense-app wordt afgesloten.

Mogelijke oorzaak

De Qlik Sense-app vereist meer geheugen dan momenteel beschikbaar is op uw apparaat.

Voorgestelde actie

Sluit alle andere toepassingen op uw apparaat en probeer de Qlik Sense-app opnieuw te openen. Mogelijk moet u zich opnieuw aanmelden bij de Qlik Sense Mobile Client Managed-app.

Vraag de ontwikkelaar van de Qlik Sense-app om de app te vereenvoudigen zodat deze op uw apparaat wordt uitgevoerd.

Qlik Sense Mobile Client Managed-apphub kan niet worden weergegeven

Als ik werk met de Qlik Sense Mobile Client Managed-app, krijg ik een foutmelding dat de mobiele apphub niet kan worden weergegeven.

Mogelijke oorzaak

In de Qlik Sense-app is een interne fout opgetreden.

Voorgestelde actie

Meld u weer op de mobiele app aan. Als het probleem aanhoudt, meldt u dit bij Qlik Ondersteuning.

Logboekbestanden naar uw beheerder verzenden

Uw beheerder vraagt u mogelijk om logboekbestanden aan te leveren die kunnen helpen problemen op te lossen. Als u diagnostische gegevens wilt verzenden, moet u eerst de e-mailservice op uw -apparaat instellen.

1. Selecteer uw profielpictogram User in het bovenste menu in de Qlik Sense Mobile Client Managed-app.
  2. Tik op Diagnostische gegevens.
  3. Schakel Gedetailleerde diagnostische gegevens in indien gevraagd door uw beheerder.
  4. Tik op Diagnostische gegevens van toepassing verzenden.
  5. Verstuur de e-mail via de e-mailclient op het apparaat.