Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Desktop is bedoeld om Qlik Sense op uw lokale Windows-computer te ontdekken en uit te proberen.

Apps die u maakt in Qlik Sense Desktop kunnen worden geëxporteerd en gebruikt in Qlik Sense Enterprise en door andere Qlik Sense Desktop-installaties worden gebruikt.

Versies van Qlik Sense vergelijken

Ontdek de verschillen tussen Qlik Sense Desktop en Qlik Sense Enterprise.

installerenQlik Sense Desktop

Installeer Qlik Sense Desktop en maak uzelf vertrouwd met de gebruikersinterface en leer hoe u een eenvoudige app kunt bouwen.

Een app vanuit een Qlik Sense Desktop-installatie verplaatsen

U kunt elke app die u hebt gemaakt in Qlik Sense Desktop verplaatsen, compleet met afbeeldingen, naar een andere Qlik Sense Desktop-installatie.

Problemen oplossen - Qlik Sense Desktop

Als u problemen ondervindt met Qlik Sense Desktop, kunt u hier naar een oplossing zoeken.