Systeemvereisten voor QlikView Desktop

Deze sectie bevat de vereisten waaraan het doelsysteem moet voldoen om QlikView te kunnen installeren en uitvoeren.

Systeemvereisten voor desktop
Platformen *
  • Microsoft Windows 10 x64
  • Microsoft Windows 11 x64
  • Microsoft Windows Server 2016
  • Microsoft Windows Server 2019
  • Microsoft Windows Server 2022
Processoren (CPU's) Multi-core x64-compatibele processoren
Geheugen

4 GB minimaal.

Afhankelijk van de gegevensvolumes is mogelijk meer vereist. QlikView is een in-RAM-analysetechnologie; geheugenvereisten voor QlikView-producten zijn direct gerelateerd aan de hoeveelheid gegevens die wordt geanalyseerd.

Schijfruimte 900 MB in totaal vereist voor installatie
Beveiliging
  • Microsoft Active Directory (NTLM of Kerberos)
  • Lokale Windows-gebruikersaccounts (NTLM)
  • Beveiliging van derden (vereist QlikView Server Enterprise Edition)

* Mits de producent standaardondersteuning voor het platform biedt.

Compatibiliteit van Qlik NPrinting.

QlikView May 2023 IR is alleen compatibel met Qlik NPrinting. May 2023 IR of nieuwer.

QlikView Desktop is vereist voor de verbinding tussen QlikView en Qlik NPrinting., en moet worden geïnstalleerd op elke computer met de Qlik NPrinting Engine.

Als u server- of clusterverbindingen gebruikt, moeten QlikView Server en QlikView Desktop dezelfde versie zijn.

Ga voor meer informatie naar Qlik NPrinting verbinden met QlikView.