Startpagina

QlikView

QlikView is onze klassieke oplossing voor een begeleide analyse. Met QlikView kunt u snel interactieve applicaties en dashboards voor een geleide analyse ontwikkelen en leveren.

Deze site biedt u ondersteuning bij het maken van QlikView-documenten en het analyseren van gegevens. U kunt ook leren hoe u QlikView implementeert en beheert.

Aan de slag gaan met QlikView

Download een gratis versie van de software, zelfstudiemateriaal en demo's die u laten zien hoe u QlikView-documenten kunt maken.

gebruikenQlikView

Ontdek hoe u QlikView-documenten kunt maken en opstellen, en hoe u ze kunt voorbereiden zodat andere gebruikers ze kunnen gebruiken.

QlikView implementeren (alleen in het Engels)

Een installatie van QlikView Server implementeren, upgraden of een back-up ervan maken. Een implementatie herstellen of migreren naar een andere machine.

QlikView beheren (alleen in het Engels)

Uw installatie configureren, onderhouden en beheren. Bronnen beheren met de QlikView Beheerconsole (QMC).