Bryta länken till en originalvisualisering

Avlänka en visualisering från dess originalobjekt för att endast redigera den aktuella instansen. Om du avlänkar tas kopplingen mellan visualiseringen på ditt ark och originalobjektet bort. Den aktuella visualiseringen blir fristående. Om du vill redigera alla visualiseringar som är länkade till en originalvisualisering, se Redigera en originalvisualisering.

Gör följande:

1. Klicka på Redigera ark.

2. Klicka på Mer längst upp till höger i en länkad visualisering och klicka sedan på Avlänka visualisering.

En dialog visas med en upplysning om att du håller på att bryta länken till en originalvisualisering.

3. Klicka på OK.

Visualiseringen på arket kan nu redigeras. Ändringarna påverkar inga andra visualiseringar.

Anteckning om tipsDu kan även högerklicka i den länkade visualiseringen och sedan klicka på Avlänka visualisering på snabbmenyn.