En snabb introduktion till Qlik Sense

Med Qlik Sense kan du fritt utforska dina data, på din egen väg mot insikt och förståelse. Du kan använda Qlik Sense och Qlik associative engine i din verksamhet, i molnet, på din enhet eller inbäddat i din egen app.

Qlik Sense Enterprise

Qlik Sense Enterprise är den fullständiga versionen av Qlik Sense, med stöd för ett komplett urval av analysanvändarfall på en multimolnplattform. Detta omfattar en självbetjäningsmiljö för datavisualiseringar som ger användarna möjlighet att utforska data, vägledda analyser för att samordna användarna till en standardaffärsprocess eller ett standardarbetsflöde, inbäddade analyser för att förbättra webbplatser och tillämpningar, samt anpassade analystillämpningar för att understödja specifika affärsprocesser eller användarfall.

Qlik Sense Enterprise kan rullas ut i en kombination av fysiska platser och platser i molnet, där alla ligger inom en helt styrd, självbetjäningsorienterad miljö som erbjuder organisationen skalbarhet och förtroende.

Qlik Sense Enterprise innehåller en avgränsad multimolnarkitektur, så att du kan göra driftsättningar helt på plats, i ett privat moln och/eller i moln som Qlik är värd för.

• Med Qlik Sense Enterprise on Windows kan du fortsätta att driftsätta både på plats och i molnet.
  • Om du vill ha en lösning med programvara som en tjänst (SaaS) kan du använda Qlik Sense Enterprise SaaS och göra hela driftsättningen i Qliks moln.

Använd Qlik Sense Enterprise multimolnfunktioner för att distribuera Qlik Sense-appar till molnmiljöer.

Du skapar appar i Qlik Sense Enterprise on Windows och anger regler så att de distribueras till dina molnanvändare. I molnmiljön kan användare använda apparna, och använda och skapa samlingar.

Qlik Sense Enterprise-utrullningsexempel (endast på engelska)

Qlik Sense Business

Qlik Sense Business är en SaaS-lösning som gör Qliks tredje generationens plattform för dataanalys tillgänglig för grupper, team och företag som snabbt vill utnyttja analysfunktioner i verksamheten och fatta databaserade beslut. De kan enkelt utveckla program tillsammans, dela insikter och ge grupper av användare behörighet att skapa, redigera eller interagera med innehåll.

Qlik Sense Business

Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Desktop är ett Windows-program som ger enskilda individer möjlighet att använda Qlik Sense och skapa personligt anpassade, interaktiva datavisualiseringar, rapporter och instrumentpaneler från flera olika datakällor på ett enkelt sätt genom att dra och släppa. För att använda det behöver du inloggningsuppgifter för Qlik Sense Enterprise-servern eller Qlik-konto.

Qlik Sense Desktop

Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Qlik Sense Mobile Client Managed-appen är ett program som kan installeras på en iOS-enhet. Personer som är anslutna till en Qlik Sense Enterprise-server kan hämta Qlik Sense-appar, och sedan visa de apparna offline.

Qlik Sense Mobile Client Managed-app

Qlik Analytics Platform

Qlik Analytics Platform (QAP) är en produkt som ger IT- och ISV-apputvecklare möjligtheten att utveckla anpassade analysappar, bädda in Qlik Sense-innehåll i aktiva appar och portaler samt skapa eller utöka nya typer av visualiseringar genom öppna API:er inom andra miljöer.

QAP inkluderar Qlik associative engine, vilket är en serie API:er och SDK:er som är byggda på öppna och standardwebbtekniker, Qlik Dev Hub, workbench för utvecklare och Qlik Management Console för konfigurering och administrering av en Qlik Sense-webbplats.

RELATERAD INFORMATION: