Ändra miniatyren för en app

Du kan ersätta en apps standardminiatyr med en annan miniatyr för att göra det enklare att skilja på appar i hubben. Du kan använda en av standardbilderna eller en egen bild.

1. I app-översikten klickar du på Edit i området för app-detaljer.
  2. Klicka på Bild på standardminiatyren.

Mediebiblioteket öppnas.

3. Klicka på en mapp i mediabiblioteket, exempelvis I appen eller Standard.
  4. Välj den bild du vill använda som miniatyr för appen och klicka på Infoga.
  5. Klicka på Bock för att sluta redigera.

Den bild som du har valt används nu som en miniatyr för appen.

Anteckning om tipsDet optimala bildförhållandet för en miniatyr är 8:5 (bredd:höjd).

Följande format stöds: .png, .jpg, .jpeg, och .gif.

För Qlik Sense: Du kan ladda upp bilder till mappen I appen i mediabiblioteket. Du behöver använda Qlik Management Console för att ladda upp bilder till standardmappen.

För Qlik Sense Desktop: Du kan placera bilder i följande mapp på datorn: C:\Users\<user>\Documents\Qlik\Sense\Content\Default. Bilder är tillgängliga i standardmappen i mediebiblioteket. När du flyttar en app mellan installationer sparas bilderna du använder i appen i qvf-filen tillsammans med appen. När du öppnar appen på en ny plats ligger bilderna i mappen I appen i mediebiblioteket för appen.

Anteckning om informationDu kan endast ändra miniatyren för en opublicerad app.
Anteckning om tipsDu kan öppna eller stänga appdetaljsområdet genom att klicka på appnamnet i navigeringsfältet.